Българският евродепутат – Ева Майдел е патрон на второто издание на „Добрият пример на запад от София“

07/09/2017

Под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел ще премине второто издание „Добрият пример на запад от София“. През март 2017 г. Ева Майдел беше избрана за Най-добър депутат за 2016 г. в категория „Нови технологии”. Работата й в сферата на новите технологии, предприемачеството и иновациите бяха отличени и от авторитетни издания като Политико 28 (2015) и Форбс "30 под 30" (2016). През април 2017 г. тя и нейния екип продължиха традицията, започната от заместник-председателя на Европейската комисия Кристалина Георгиева (2014 – 2016 г.). На 23-и април на Grand Place в Брюксел Ева Майдел поведе Голямото хоро.

През 2015 г.  г-жа Майдел е отличена като "Най-добър новодошъл евродепутат", както и бе включена в списъка със 100-те най-влиятелни личности от Централна и Източна Европа на Financial Times.

През 2016 г. Ева Майдел става част от селекцията 30 under 30 Europe на Forbes и е единствената директно избрана от гражданите за включване в списъка на Politico с 40-те най-влиятелни евродепутати. Отново през 2016 г. е отличенa от списание Computerworld за съществен принос в развитието на дигиталните умения и предприемачеството.

Ева Майдел започва кариерата си в Европейския парламент като съветник на евродепутата Илиана Иванова от ГЕРБ/ЕНП. Основно работата й се фокусира върху теми, свързани с борбата с финансовата и икономическата криза, с бюджетния контрол на европейски средства, с вътрешния пазар и защитата на потребителите, както и с отношенията между ЕС и Китай. През 2013 г. заема позицията на координатор на делегацията на ЕНП/ГЕРБ и старши политически съветник. Към момента г-жа Майдел е български евродепутат, член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП. Член на Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка.

Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PR.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс