Изгрей на сцената с НЕТ 1

07/09/2017

По повод своя 10-ти рожден ден, софийския телекомуникационен оператор ще даде възможност на един музикален талант да се докосне до голямата сцена. Това ще стане по време на фестивала за независимо изкуство  ОРИК, който ще  се проведе в началото на месец октомври. Второто издание на събитието се осъществява с подкрепата на НЕТ 1, като новата музикална звезда ще пее пред публиката на фестивала на първи октомври.

За да се възползвате от този шанс е необходимо до 26 септември да изпратите видео със свое изпълнение на любима песен с дължина до две минути. Изпълненията можете да изпращате на имейл orik@net1.bg, като най-добрите от тях ще бъдат качени на фейсбук страницата на НЕТ 1, а най-добрият от най-добрите ще получи специална покана за участие във фестивала.

Така той ще стане част от независимите изпълнителни и млади таланти, които ще се включат във второто издание на фестивала за независимо изкуство ОРИК. Тридневното културно събитие ще проведе в Княжеската градина в центъра на София на 29-30 септември и 1-ви октомври, от 18:00 до 22:00 часа. 

С подкрепата на НЕТ 1 на сцената ще пеят MIRY, Funky Miracle и Славин Славчев, RDMK & Ogi 23  и много други. Във второто издание на фестивала специално участие ще вземат и студенти от Националната музикална академия, ученици от Националното музикално училище, както и детски групи. ОРИК 2017 се провежда под патронажа на кмета на София, г-жа Йорданка  Фандъкова, с подкрепата на Столична община, NET1, сокове „Флорина”, SAMSUNG.