Д-р Иван Вълчанов от УНСС е ментор в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“

03/04/2019

Д-р Иван Вълчанов е част от отбора на менторите в тазгодишното издание на „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“. Младият и талантлив журналист и учен избира за своето развитие преподавателското поприще. В негово лице участниците в Работилницата ще имат възможност да получат обратна връзка от човек, който съчетава в себе си опита на практикуващ журналист с академичните познания на университетски преподавател. Онези от младите ни таланти, които изберат да учат журналистика в катедра „Медии и обществени комуникации“ на УНСС ще имат удоволствието да им бъде преподавател.

Повече за д-р Вълчанов вижте във видеото и представянето му:

Повече за "Работилница за репортери":

Образователният конкурс "Работилница за репортери" е предназначен за ученици от 9. до 12. клас и се организира от регионалния портал за новини на запад от София Espressonews.bg със съдействието на Idea PR and Advertising.

Основните цели на проекта са да бъде стимулиран интереса на учениците към журналистическата професия, като се развият таланта и уменията им за творческо писане, да бъдат представени и популяризирани историческите, културните и природни богатства и икономическия потенциал на региона на западна България, както и да се подпомогне кариерното ориентиране и кандидатстване във висше учебно заведение на участниците в конкурса.