Стотици пяха с Михаела Филева на "Сцена под небето на Младост“

26/09/2019

На 20 септември, въпреки ниските температури, сцената под небето на „Младост“ събра стотици жители на района, които се забавляваха, танцуваха и пяха заедно с красивите и талантливи певици - Михаела Филева и Валерия Момчилова. 

Преди да излязат на сцената за децата на „Младост“ се погрижиха младите учени от „Детски научен клас“, които разкриха много от тайнствата на науката!

"Благодаря на всички, които споделиха с нас петъчната есенна вечер! Благодаря на всички, които ми помогнаха да организирам този празник за вас – жителите на район „Младост“! Вярвам, че нашият район е специален с много неща, но неговото най-голямо богатство сте Вие – жителите. За мен в последната година беше основен приоритет точно това – да направя средата, в която живеете, работите и се забавлявате по-добра и привлекателна. Това е един дълъг и труден път, но положителния краен резултат, в който не се съмнявам, си заслужава всяко усилие. Работих много в последната година и се надявам, че съм допринесъл за по-добрия облик на района. Вярвам, че заедно можем да постигнем много, следвайки правилната посока на действие, спазвайки буквата на закона, мислейки за бъдещето и вземайки разумни решения. Не трябва да забравяме, че съвместните усилия винаги се възнаграждават, а удовлетвореността от добре свършената работа е огромна. Винаги трябва да си припомняме, че тук растат нашите деца и живеят нашите родители, а те заслужават най-доброто! Няма по-голямо признание от това да видиш, че трудът ти носи след себе си една детска усмивка. Жителите на район "Младост", съм убеден, че носят мъдростта и в същото време находчивостта да променят негативните неща, които ни следват всеки ден... за да пребъдем в един по-уреден и добър свят за живеене!", заяви ВрИД Кмет на СО район „Младост“ арх. Румен Русев.

 

Още снимки вижте ТУК!