Автошкола Василеви с онлайн форма за записване на курсисти!

14/07/2020

От юли месец 2020 г. „Автошкола Василеви“ предлага за удобство на своите клиенти онлайн форма за записване за всички автокурсове предлагани от школата.

Така, без да се налага да посещавате някой от офисите на компанията, можете бързо и лесно да се запишете за желаната от Вас услуга, директно от Вашия смартфон или компютър.

Формата за записване е достъпна на уебсайта на школата, на адрес: https://vasilevi.com/forma-za-zapisvane и е максимално улеснена за попълване. В няколко стъпки ще можете да изберете желан курс, предпочитан начин на плащане, а за Курс за придобиване на Категория – и предпочитана дата за старт на обучението. След попълване на онлайн формата за записване, ще получите допълнителна информация за заявените от Вас услуги, на посочения имейл за връзка.

Ако имате въпроси или Ви е нужно съдействие при попълването, можете да се обърнете в работно време към оператор на компанията на телефон: +359 876 976 144 или да зададете Вашите въпроси на имейл info@vasilevi.com.

Повече информация за курсовете в „Автошкола Василеви”: Категория B; Категория B1; Категория B автоматик; Категория В за хора с двигателни проблеми; Категория B+Е; Категория А, А1, А2; Категория C; Категория C+E; Категория D; Превоз на опасни товари; Професионална компетентност; Възстановяване на контролни точки; Психо тест, научете тук: https://vasilevi.com/avtokursove/

Цените на услугите, които автошколата предлага, както и какво включват, можете да разгледате тук: https://vasilevi.com/ceni/