EspressoNews и NET1 със съвместна игра за жителите на гр. Божурище

14/09/2020

Новинарският портал EspressoNews организира специално за всички жители на град Божурище игра в партньорство с телекома NET1, който от скоро отвори врати в града.

Всички пълнолетни божурчани могат да се включат в играта и да спечелят един от два рутера D-link DIR809 или един рутер D-link DIR842, като отговарят на въпроси, които от медията ще отправят към тях, под формата на публикации с хаштаг #ИграсNET1заБожурище във Фейсбук страницата на Еспресо Нюз тук: https://www.facebook.com/EspressoNews.bg.

По време на целия период на играта - от 00:00 ч. на 24.08.20 г. до 23:59 ч. на 30.09.20 г., жителите на града ще могат да се възползват еднократно от специалното бонус предложение към играта - „Вземи безплатен месец“ за абонаментна услуга от NET1, като посетят в работно време офиса на компанията в Божурище (бул. „Европа“ №20, градинката на „Божура“) и заявят желанието си с кодовата фраза: „Играя с EspressoNews и NET1 за Божурище!“. Необходимо условие е желаещите да са настоящи клиенти на телекома в гр. Божурище, да нямат неплатени такси и да добавят нова услуга към съществуващ срочен договор на територията на града, а ако не са абонати на компанията, да сключат в периода на играта срочен договор с NET1 на територията на гр. Божурище.

Играта е валидна само и единствено за територията на гр. Божурище и в нея могат да участват само пълнолетни жители на града. За повече подробности за предизвикателствата, следете Фейсбук страницата https://www.facebook.com/EspressoNews.bg.

Пълните условия за участие вижте тук: Общи условия на игра на EspressoNews” в партньорство с NET1