Арт събитие в Костинброд: „Рисуване и вино: Залез на язовира“

15/06/2021

Подарете си едно незабравимо преживявяне за Вас, семейството Ви и любимите Ви хора! На 18 юни, петък, от 17:30 часа, Община Костинброд организира за жителите и гостите на града арт събитието „Рисуване и вино: Залез на язовира“.
 
Художественото предизвикателство ще се проведе на открито, сред красивата и пленителна атмосфера на язовир Маслово, намиращ се в едноименния квартал в града. Участниците ще създават своя шедьовър под напътсвията на професионален художник, наслаждавайки се на приятна музика и чаша ароматно вино. Събитието е със свободен достъп, но с предварителна регистрация за рисуване на адрес: http://bit.ly/Risuvane_Maslovo
 
За регистрираните участници, ще бъдат подсигурени всички необходими материали, а създадените картини ще останат за тях. Продължителността на рисуването е около три часа.
 
Освен творческата активност, избраната локация предлага още забавления за малки и големи. Желаещите да разпуснат след края на работната седмица могат да го направят заедно с цялото си семейство и приятели: на язовира има детска площадка за игра, заведение за хранене, възможност за риболов и пикник, а за страхотен завършек на вечерта, община Костинброд ще проведе и лятно кино под звездите, отново с вход свободен.
 
Повече информация за събитието „Рисуване и вино: Залез на язовира“ следете във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/906624380195566

Организатор: Община Косинброд
Изпълнител: Idea PR & Advertising