TBI Info стана ексклузивен партньор на SurveySparrow за България!

07/04/2022

TBI Info стана ексклузивен партньор за България на SurveySparrow. Компанията ще предлага всички функционалности на платформата, имаща за цел да подпомага бизнеса да прецизира изживяването на своите клиенти и/или служители.

Платформата SurveySparrow е подходяща за компании от всякакъв мащаб и съчетава в себе си силата на проучванията, множество автоматизации, управлението на отзивите и репутацията, както и интеграции, които помагат на бизнеса да усъвършенства преживяванията във всяка допирна точка с клиента, служителя или продукта. SurveySparrow се радва на доверието на над 100 000 клиенти в 149 държави, сред които Warner bros, Grant Thornton, Deloitte, Siemens, Xerox, Godrej, FedEx и много други.

Платформата предлага инструменти като Индекс на потребителската лоялност (NPS), позволяващ на компаниите да разбират по-добре настроенията на клиентите, да откриват важни прозрения за тяхната лоялност, да стимулират растежа на компанията.

Системата позволява събирането на обратната връзка по множество канали – web, чат, дори и off-line, предлага библиотека с много  свободни темплейти, предложения за изграждане на успешни въпросници и изготвяне на обобщени резултати по утвърдени методологии, възможност за персонализиране и изграждане на силно ангажиращи респондентите проучвания.

Предоставя функционалността 360-градусова оценка, която използва многостранен подход за ангажиране и е специално разработена да достига до „сърцето на компанията“, а именно нейните служители. Благодарение на тази функционалност, компаниите могат да получат богата и ценна информация, посветена на всеки екип, и/или отделен служител, да преглеждат и управляват активността на служителите, да поставят цели, да подхранват тяхната лоялност. Служителите от своя страна могат да проследяват всички дейности, свързани с представянето си, да общуват с работодателя, когато имат нужда, което генерира по-прозрачен канал за комуникация между работодател и служители.

Решенията на SurveySparrow са силно ангажиращи и интуитивни за употреба, адаптивни са за десктоп и мобилни устройства, с възможност за интеграция с различни платформи, използвани от потребителите.

„С над 100 000  доволни клиента в множество и разнообразни сектори, платформата SurveySparrow се е доказала като успешен избор за малки и големи компании, които искат да обхванат всички допирни точки, които имат с клиентите и служители си, и да получат мащабна и в същото време добре обобщена информация, с която да могат да подобрят преживяванията им. Благодарение на мощния софтуер, който SurveySparrow използва, събраната обратна връзка може да бъде разглеждана в детайли и да бъдат извлечени всички ценни данни от направените проучвания. Резултатите помагат на компаниите да задържат служителите си и да им помогнат да се развиват в правилната посока, да видят силните и слабите страни в общуването си с клиентите, да предприемат необходимите промени, за да повишат качеството на обслужването, да подобрят продуктите и услугите си. Като ексклузивни представители на компанията в България ще предоставяме всички функционалности и пакети, които SurveySparrow предлага. Разполагаме с обучени консултанти, които могат да внедрят решението в рамките на дни.“, подчерта Юлиян Маслянков, изпълнителен директор на TBI Info.

Желаещите да научат повече за функционалностите на платформата и възможностите за внедряване могат да се свържат с екипа нa TBI Info през формата за контакт на сайта https://tbiinfo.eu, на телефон: +359 888 313 005 или имейл: office@tbiinfo.eu.