Sirma InsurTech и Creatio със съвместен уебинар „INSURANCE INDUSTRY: ‘Insure’ your customer excellence with no-code“

09/11/2022

Българската ИТ консултантска компания Sirma InsurTech (доскоро TBI Info), заедно с глобалната технологична компания за low-code/no-code CRM системи и управление на бизнес процеси Creatio, организира едночасов уебинар „INSURANCE INDUSTRY: ‘Insure’ your customer excellence with no-code“, насочен към всички професионалисти в застрахователната индустрия.

Експертите в управлението на дигиталната трансформация на европейския и глобален пазар – Юлиян Маслянков, изпълнителен директор в Sirma InsurTech и Микаил Храйсченко, вицепрезидент по продажбите за Централна Европа, Creatio, ще разкажат на присъстващите как могат да стимулират бизнес иновациите и растежа на застрахователните компании, използвайки подхода „без код“.

Събитието ще се проведе на 2 ноември 2022 г. от 17:00 до 18:00 часа и е с предварителна безплатна регистрация на адрес: https://bit.ly/3elyOvU

Всички регистрирани потребители ще получат и запис на сесията след събитието, в случай, че не успеят да се включат на живо.

По време на уебинара за първи път в България ще бъде представено иновативното застрахователно решение на Sirma InsurTech „Sirma Insuitе“, което покрива основни застрахователни процеси в животозастраховането, общото застраховане и здравното осигуряване. Приложението предлага цялостни решения за управление на полици и искове, както и широк набор от съпътстващи подпроцеси, свързани с обслужването на клиентите и следпродажбеното администриране. Базирано е на no-code платформата Creatio и вече е част от глобалния пазар на Creatio Marketplace.

Защо да участвате в уебинара?

  • ще научите какви тенденции и дигитални инструменти трябва да внедрят застрахователните организации, за да подобрят изживяването на своите клиенти;
  • ще откриете как, използвайки „no-code“ платформата на Creatio за автоматизация на работни процеси и CRM, ще можете да изграждате дълготрайни взаимоотношения със своите клиенти и да осигурите дигитална гъвкавост на компанията;
  • ще разберете как да изградите безпроблемна дигитална екосистема и да администрирате целия жизнен цикъл на застрахователните полици, с помощта на решенията на Sirma InsurTech, базирани на платформата без код на Creatio.

Запазете своето безплатно място сега!

Следете събитието във Facebook тук: https://www.facebook.com/events/1769263160073508

В Linkedin тук: https://www.linkedin.com/events/6984147182173974528

За SirmaInsurTech

Sirma InsurTech (доскоро TBI Info) e консултантска компания в ИТ сферата с дългогодишен опит и присъствие на европейския пазар. Създадена през 2002 година, предметът на дейност на фирмата е консултиране, внедряване, разработка и поддръжка на софтуерни решения за управление на бизнеса, облачни системи и интегрирани мобилни приложения: SAP, Oracle, Salesforce, Creatio, Insis, ERP, CRM, бази данни и др. Компанията има множество успешно завършени проекти, основна част от които са свързани с финансите и застраховането, предлага водещите продукти Sirma Broker и Sirma InSuite. Екипът на компанията седи зад разработката на първото легитимно електронно трудово досие sHRedy, което дигитализира всички процеси в HR сферата. Sirma InsurTech е ексклузивен представител за страната на SurveySparrow – платформа за проучвания, автоматизация на процеси, бизнес разузнаване и управление на отзиви и репутация. Единствен сертифициран партньор за България на глобалната компания за low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси – Creatio. Sirma InsurTech e част от SIRMA Group Holding. За повече информация: www.sirmainsurtech.com; +359 888 313 005 и office@sirmainsurtech.com

За Creatio

Creatio е глобална технологична компания, доставчик на low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси, с максимална степен на свобода. В платформата на Creatio ежедневно се стартират милиони работни процеси от хиляди клиенти в над 100 страни. Sirma InsurTech е единственият сертифициран партньор на Creatio в България. Научете повече за low-code/no-code решението на Creatio, с което всяка бизнес идея може да бъде автоматизирана за минути като се свържете с нас на +359 888 313 005, office@tbiinfo.eu или през контактната форма на www.tbiinfo.eu.