Sirma InsurTech представи иновативното застрахователно решение „Sirma InSuitе“

09/11/2022

Sirma InsurTech представи на международна аудитория своето иновативно застрахователно решение „Sirma InSuitе“, което покрива основни застрахователни процеси в животозастраховането, общото застраховане и здравното осигуряване.

Официалното представяне на новия продукт за европейския пазар се състоя на 2 ноември 2022 г. по време на онлайн събитието, организирано от Sirma InsurTech, съвместно с глобалната компания за low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси Creatio: „INSURANCE INDUSTRY: ‘Insure’ your customer excellence with no-code“.

Приложението на Sirma InsurTech „Sirma InSuitе“ е насочено към застрахователни компании и институции, брокерски фирми и банки от всякакъв размер, които искат да дигитализират, оптимизират и автоматизират своите работни процеси. Интеграцията на приложението подобрява оперативната ефективност и осигурява най-високо качество на обслужване на клиентите на организациите.

„Sirma InSuitе“ предлага цялостни решения за управление на полици и искове, както и широк набор от съпътстващи подпроцеси, свързани с обслужването на клиентите и следпродажбеното администриране. Част от решението е и конфигурационен модул за проектиране, описание и настройване на предлаганите продукти и правилата, които трябва да следват процесите в приложението. Модулът осигурява голяма гъвкавост при залагането на параметри, дори на най-специфичните продукти, което позволява лесна последваща автоматизация на процесите на обслужване.

Сред предимствата на „Sirma InSuitе“ са и че може успешно да функционира като отделно решение за администриране на конкретни процеси или да бъде интегрирано във вече съществуващи основни и счетоводни системи. По този начин приложението може безпроблемно да се превърне в част от всяка изградена екосистема. Решението се интегрира лесно и с портали и мобилни приложения за самообслужване. Базирано е на no-code платформата на Creatio, като облачно и силно защитено решение, но може да се инсталира и локално. Sirma InSuite официално е част и от платформата Marketplace на нашия партньор Creatio.

Ако искате да научите повече за Sirma InSuite, можете да се свържете със Sirma InsurTech през формата за контакт на сайта www.SirmaInsurTech.com, на телефон +359 888 313 005 или на office@sirmainsurtech.com.

Гледайте запис от събитието „INSURANCE INDUSTRY: ‘Insure’ your customer excellence with no-code“, като се регистрирате безплатно ТУК.

За Sirma InsurTech

Sirma InsurTech e консултантска компания в ИТ сферата с дългогодишен опит и присъствие на европейския пазар. Създадена през 2002 година, предметът на дейност на фирмата е консултиране, внедряване, разработка и поддръжка на софтуерни решения за управление на бизнеса, облачни системи и интегрирани мобилни приложения: SAP, Oracle, Salesforce, Creatio, Insis, ERP, CRM, бази данни и др. Компанията има множество успешно завършени проекти, основна част от които са свързани с финансите и застраховането, предлага водещите продукти Sirma Broker и Sirma InSuite. Екипът на компанията седи зад разработката на първото легитимно електронно трудово досие Shredy, което дигитализира всички процеси в HR сферата. Sirma InsurTech е ексклузивен представител за страната на SurveySparrow – платформа за проучвания, автоматизация на процеси, бизнес разузнаване и управление на отзиви и репутация. Единствен сертифициран партньор за България на глобалната компания за low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси – Creatio. Sirma InsurTech e част от Sirma Group Holding.

За Creatio

Creatio е глобална технологична компания, доставчик на low-code/no-code CRM системи и решения за автоматизиране и управление на бизнес процеси, с максимална степен на свобода. В платформата на Creatio ежедневно се стартират милиони работни процеси от хиляди клиенти в над 100 страни. Sirma InsurTech е единственият сертифициран партньор на Creatio в България.