„Морски дар 09“ отпразнува своята 20-та годишнина

14/03/2023

Със стилно тържество, специализираната компания за внос, дистрибуция и търговия с риба и рибни продукти „Морски дар 09“ отпразнува своята 20-та годишнина.

Бизнес партньори, клиенти и приятели на компанията уважиха празничното събитие, което се състоя на 11 март, в зала „Рубин“ на столичния хотел „Рамада“.

В своето приветствие към гостите, собственикът на „Морски дар 09“ Христо Радков благодари на всички партньори, клиенти и служители, за успешно извървяния съвместен път:

„Наричам всички вас приятели, защото още в началото, преди 20 години повярвахте в нас. Повярвахте в идеята да създадем и да развиваме този бизнес.

В началото не бяхме толкова много, но всяка изпълнена поръчка, всеки доволен клиент, беше поредно доказателство, че „Морски дар 09“ не е просто една абстрактна идея, а устойчив проект. Всеки изминал ден се развивахме, доказвахме своя професионализъм и безкомпромисно качество.

Вашето доверие, сигурно и непоклатимо ни превърна в това, което сме днес – една от водещите компании в сферата на доставките и търговията с риба и рибни продукти, доказан лидер в качеството, доброто обслужване и индивидуален подход.

Благодаря Ви, че споделяте не само празника ни, но и цялото това житейско приключение, на което посветихме. За нас това не е просто бизнес или място, където изкарваме прехраната си, а кауза и посвещение да предоставяме най-доброто!.

Празничното събитие бе издържано изцяло в морски стил, а в менюто му присъстваха отбрани деликатеси от богатия асортимент на компанията.

 

Повече за Морски дар 09:

„Морски дар  09“ ЕООД е създадена на 3 март 2003 г. и е една от най-бързо развиващите се рибопреработвателни и търгуващи с риба и рибни продукти компании у нас. Към момента компанията разполага с шест магазина на територията на София и работи с над 500 корпоративни клиента, сред които големи вериги магазини, ресторанти и хотели в цялата страна. Има изградена собствена логистика до всяка точка на България. За нуждите на клиентите се грижат над 100 служители, като броят им непрекъснато се увеличава. През 2019 г., компанията откри своята нова производствена и складова база в софийското село Горни Богров. Новият рибопреработвателен цех се помещава на разгъната площ от 1350 m², на 600 m² от които е разположена модерна хладилна база. Производствената част е снабдена с модерни машини за почистване и филетиране на риба.

От основаването си досега, компания неотлъчно следва мисията си да се развива и утвърждава като лидер на пазара за продажба на охладена и замразена риба и рибни продукти, като непрестанно инвестира в развитие на своята инфраструктура и складови площи, както и в изграждането на професионална система за дистрибуция, маркетинг и логистика на бързообортни продукти.