Sirma InsurTech ще участва на грандиозното събитие на Creatio: NO-CODE DAYS в Маями, Флорида през май

12/04/2023

Sirma InsurTech, единствен официален представител за България на Creatio - глобална технологична компания за low-code/no-code CRM системи и управление на бизнес процеси, ще участва със свой щанд на грандиозното събитие на Creatio NO-CODE DAYS във Форт Лодърдейл, Маями, Флорида.

Двудневната конференция ще се проведе на живо на 4 и 5 май 2023 г. и ще представи на аудиторията задълбочен анализ за бъдещето на NO-CODE технологиите, автоматизацията на работните процеси и клиентското изживяване.

Sirma InsurTech, в лицето на Julian Masliankov, изпълнителен директор на компанията, ще представи иновативното си застрахователно решение „Sirma Insuitе“, което покрива основни застрахователни процеси в животозастраховането, общото застраховане и здравното осигуряване. Приложението предлага цялостни решения за управление на полици и искове, както и широк набор от съпътстващи подпроцеси, свързани с обслужването на клиентите и следпродажбеното администриране. Базирано е на no-code платформата Creatio и е част от глобалния пазар на Creatio Marketplace.