„Топ Еко Пелет“ отново отваря врати

10/08/2023

Сливнишката фабрика за производство на пелети – „Топ Еко Пелет“ отваря отново врати. Събитието ще бъде ознаменувано с концерт на певицата Камелия, който ще се проведе на 18 август 2023 г. от 19.00 ч., в двора на базата на „Топ Еко Пелет“ в Сливница, на адрес: ул. „Иван Вазов“ 78. Освен с изпълненията на Камелия, жителите и гости на града ще могат да се насладят и на песните на детска вокална група „Палави ноти“, трио „Елеганс“ и др. Входът е свободен.

„Топ Еко Пелет“ възобновява своята дейност след период на прекъсване. През 2023 г., собствеността й е придобита от „ГЕАТЕРМ“ АД. Само за няколко месеца, новият собственик е готов да поднови производството на качествени пелети и да обезпечи нуждите на потребителите на този продукт за Софийска област и региона.

„Горд съм, че с екипа ми възстановяваме работата на една важна за Сливница и района производствена фабрика. Амбицията ни е да повишим значително качеството на предлаганата продукция, да разширим производството, да въведем иновации в сферата на обслужването и да внесем повече топлина и уют в домовете на нашите клиенти", сподели Емил Николов – изпълнителен директор на „ГЕАТЕРМ“ АД.

„Топ Еко Пелет“ възнамерява да разшири своето производство и да се конкурира с висококачествена продукция на оптимални цени, търсейки нови пазари в България и чужбина.

В допълнение на концерта и по повод откриването на обновеното производство, „Топ Еко Пелет“ ще даде възможност на своите клиенти да закупят пелети и да осигурят уюта и топлината в своя дом, за предстоящата зима с 5% отстъпка от продажната цена. Промоцията е валидна в периода от 1 до 10 септември 2023 г.

„Топ Еко Пелет“ е дървообработваща фирма, учредена през 2018 г. Фирмата е разположена върху площ от 5 000 кв. м, в горския район на град Сливница. Суровината, която използва е бял бор. Компанията разполага с напълно автоматизирана поточна линия и модерно оборудване.

За контакти:

+359 887 233 665

topecopellet@gmail.com

http://www.topecopellet.com/

https://www.facebook.com/topecopelletltd/ 

linkedin.com/company/topecopellet