ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Лучан Заборовски представя Creatio на виртуалния форум Business Talks Better & Beyond

01-04-2021

Търсите иновативни начини да подобрите работата си, мечтаете да разширите дейността си на международно ниво или просто искате винаги да сте в крак с новостите в бизнеса? Включете се в онлайн събитието с истории от бизнеса за бизнеса: Business Talks Better & Beyond!

БГ Дуетът с онлайн концерт "8 песни за Жената" по случай 8 март

08-03-2021

Остават броени часове до премиерата на "8 песни за Жената". Един музикален проект, който създадохме с голяма емоция и страст. И няма как да е иначе защото го посвещаваме на нейно величество Жената"

Започва регистрацията за участие в журналистическия конкурс-обучение „Работилница за репортери 2021“

04-03-2021

Тазгодишната тема на проекта е „Поглед към доброто“. Конкурсът ще се провежда на национално ниво и ще бъде на два етапа.

HR иновации с sHRedy на "Employer Branding“

15-01-2021

Първото легитимно електронно трудово досие sHRedy ще бъде партньор на третото издание на онлайн формата с бизнес истории и споделяне на опит от големи компании “Employer Branding REstart”, което ще се проведе на 20 януари 2021 г.

Зелени нинджа-техници откликват на сигнали и заявки на NET1

07-12-2020

За NET1 зелените инициативи са неизменна част от отговорното поведение на компанията към околната среда и дългосрочната стратегия за устойчиво развитие

Онлайн приказки с актрисата Мира Котева, в подкрепа на благотворителната кампания за деца в социални институции - „Стипендията“

03-12-2020

Гледайте "Приказки с Мира" всяка седмица до Коледа