ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Арт събитие в Костинброд: „Рисуване и вино: Залез на язовира“

15-06-2021

Подарете си едно незабравимо преживявяне за Вас, семейството Ви и любимите Ви хора! На 18 юни, петък, от 17:30 часа, Община Костинброд организира за жителите и гостите на града арт събитието „Рисуване и вино: Залез на язовира“

Каква е цената на успеха – топ гимнастикът Йордан Йовчев предизвиква бизнес експерти в онлайн дискусия за ускорение на бизнеса

08-04-2021

Трансформацията: неизбежно зло или шанс за оцеляване?

Лучан Заборовски представя Creatio на виртуалния форум Business Talks Better & Beyond

01-04-2021

Търсите иновативни начини да подобрите работата си, мечтаете да разширите дейността си на международно ниво или просто искате винаги да сте в крак с новостите в бизнеса? Включете се в онлайн събитието с истории от бизнеса за бизнеса: Business Talks Better & Beyond!

БГ Дуетът с онлайн концерт "8 песни за Жената" по случай 8 март

08-03-2021

Остават броени часове до премиерата на "8 песни за Жената". Един музикален проект, който създадохме с голяма емоция и страст. И няма как да е иначе защото го посвещаваме на нейно величество Жената"

Започва регистрацията за участие в журналистическия конкурс-обучение „Работилница за репортери 2021“

04-03-2021

Тазгодишната тема на проекта е „Поглед към доброто“. Конкурсът ще се провежда на национално ниво и ще бъде на два етапа.

HR иновации с sHRedy на "Employer Branding“

15-01-2021

Първото легитимно електронно трудово досие sHRedy ще бъде партньор на третото издание на онлайн формата с бизнес истории и споделяне на опит от големи компании “Employer Branding REstart”, което ще се проведе на 20 януари 2021 г.